Termeni si conditii

Site-ul WWW.ELMI.RO, numit in continuare ELMI.RO, este proprietatea SC Lisette ltd SRL, inregistrata in Perieti ,Ialomita, Str.ialomitei Nr. J2188/2021, CUI: 43752414, si va fi numita in continuare ELMI.RO.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu mare atentie a acestora.ELMI.RO i-si asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Versiunea poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

Site-ul ELMI.RO, numit in continuare ELMI.RO, este proprietatea SC Lisette ltd SRL, inregistrata in Perieti,Ialomita,Str.Ialomitei, Nr., J21/88/2021, CUI/CIF: 43752414, si va fi numita in continuare ELMI.RO

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC Lisette ltd SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

ELMI.RO garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul

ELMI.RO si nu ii asigura dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, sau de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Lisette ltd SRL fara acordul prealabil in scris al acesteia.


Dreptul de autor a ELMI.RO a informatiilor publicate pe acest site

Intregul continut al site-ului ELMI.RO: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC Lisette ltd SRL si a furnizorilor sai,conform Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ELMI.RO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului ELMI.RO numai in limitele metionate in prezentul document ,,Termeni si Conditii''.

Produsele si serviciile oferite de Lisette ltd SRL pe site-ul ELMI.RO si politica de preturi

ELMI.RO isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul ELMI.RO sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie dupa caz, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate nu includ TVA (19%)-neplatitor de TVA- si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la pretul fictiv si pretul derizoriu:

 1. Vanzarea este anulabila atunci cand pretul este stabilit fara intentia de a fi platit.
 2. De asemenea, daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.

In urma eforturilor noastre, un numar mic de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de aplicatia noastra informatica. In aceasta situatie elmi.ro nu se obliga sa onoreze comenzile cu pret derizoriu. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata in termeni legali.

Continutul WWW.ELMI.RO (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit prin colaborarea echipei ELMI.RO cu reprezentantii locali ai partenerilor externi. ELMI.RO si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare in prealabil.


Cum se face Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul ELMI.RO se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata (transfer bancar direct) sau prin card bancar. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Lisette ltd  SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Comenzile plasate pe site-ul ELMI.RO si achitate cu cardul sunt procesate de catre mobilpay.ro in numele ELMI.RO.

WWW.ELMI.RO isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.Ungaria si Bulgaria DPD Curier.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 15 zile lucratoare si este mentionat in pagina produsului respectiv. NU facem livrari prin Posta Romana.ELMI.RO isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor telefonic sau via e-mail.

Livrarea produselor se face prin firmele de curierat Fan Courier, DPD Curier, Sameday.

Datorita programului firmelor de curierat, in weekend nu se fac livrari. Acestea se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte de a livra coletul, veti fi contactat telefonic de catre curier pentru a confirma prezenta dumneavoastra la adresa mentionata.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

ELMI.RO isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Urgenta Fup care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Lisette ltd SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de ELMI.RO de la acest client,daca a fost platita cu cardul sau transfer bancar si dupa caz ramburs.

Garantia produselor

Ne dorim sa va bucurati de produsele achizitionate, motiv pentru care va transmitem recomandarile noastre cu privire la ingrijirea acestora si conditiile prin care puteti beneficia de garantie.

Toate produsele comercializate de ELMI.RO beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 14 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original.In situatiile in care produsul a fost desigilat la dopuri si produsul nu a corespuns,dovada pentru restituire. In cazul in care nu se face dovada acestor documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Modalităţi de asigurare a garanţiei:

 • Repararea produsului;
 • Inlocuirea produsului - daca acesta nu poate fi reparat;
 • Reducere din valoarea initiala - in functie de natura deficientelor prezentate;
 • Returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile

Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula.

 • uzura morala sau uzura fizica normala a produsului;
 • decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii la factori severi de mediu (surse de caldura si/sau umiditate);
 • defecte cauzate de utilizarea neadecvata sau in mod abuziv;
 • interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate;
 • deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri asociate cu ruperea, agatarea, lovirea sau zgarierea bunului;
 • intretinere defectuoasa.

Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu ELMI.RO fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.

Astfel, produsele cumparate din ELMI.RO pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa completati formularul de PROCES VERBAL RETUR :http://www.elmi.ro/contact, sau e-mail: comenzi.elmi@gmail.com,

Completarea formularului este obligatorie si trimisa e-mail mentionat mai sus,toate documentele e-mail sunt datate si pot fi probe in caz de litigii,noi efectuam receptia cu 3 martori, daca returul nu este in regula conform regulamentului coletul se intoarce la dvs. inapoi pe costurile dvs.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar, ele pot fi reexpediate clientului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Adresa retur: Str.Nordului, nr. 4, bl. C1,pater, Slobozia,Ialomita,tel.:0720 833 355

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie, si formularul de retur completat online sau e-mail: comenzi.elmi@gmail.com

Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.

ELMI.RO va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile lucratoare de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur sau e-mail: comenzi.elmi@gmail.com

Produse ce fac exceptie de la exercitarea dreptului de retur:

Conform articolului 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere:

 • Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
 • Produsele desigilate de consumator a caror noua comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru alti consumatori.
 • Prin urmare:

Din motive de igiena, produsele din categoria lenjerie intima nu se pot returna.*

* Din aceasta categoria fac parte costumele de baie si lenjeria de corp (chiloti, slipi, sutiene, bustiere dresuri, sosete, etc).

Din motive de siguranta, produsele din categoria Beauty,Curatenie nu se pot returna daca sunt desigilate, folosite sau testate,numai daca a avut impact epidemiologic cu dovada medicala.

Daca nu ati reusit sa rezolvati vreuna dintre problemele dvs. cu unul dintre consultantii de vanzari ELMI.RO, telefonic sau via e-mail, pentru conciliere interna va rugam sa transmiteti un e-mail la adresa comenzi.elmi@gmail.com.

Utilizatorii care acceseaza site-ul ELMI.RO pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. ELMI.RO isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

WWW.ELMI.RO nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul nu respecta politicile noastre si ale partenerilor, nu are dreptul a retransmite, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa comenzi.elmi@gmail.com

Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul ELMI.RO este gazduit de serverele unei terte firme. WW.ELMI.RO  nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. ELMI.RO nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului WWW.ELMI.RO.  Lisette ltd SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul ELMI.RO. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.


Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului ELMI.RO este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. ELMI.RO detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului WWW.ELMI.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului ELMI.RO mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Lisette ltd SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

ELMI.RO isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca ELMI.RO are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

Alte mesaje tranzactionale, comerciale sau status

Prin crearea unui cont sau plasarea unui comenzi, clientul sau utilizatorul intelege ca va primi mesaje tranzactionale, inclusiv informari cu privire la comenzi nefinalizate, prin orice mijloace de comunicare (email, sms, etc) aflate la dispozitia ELMI.RO, folosind datele de contact oferite de client sau utilizator.

Prin plasarea unei comenzi, clientul sau utilizatorul este de acord sa primesca de la ELMI.RO mesaje de tip email sau sms, referitoare la stadiul comenzii (preluare, procesare, livrare, etc.)

De asemenea, clientul sau utilizatorul este de acord sa primesca mesaje promotionale prin sms. Clientul sau utilizatorul se poate dezabona de la acest tip de mesaje cu textul "Stop promo" trimis prin sms la 0720 733 355

In cazul clientilor si utilizatorilor, ELMI.RO isi rezerva dreptul de le trimite informari comerciale prin mijloace electronice si sms cu privire la produse sau servicii similare celor cumparate, in conformitate cu prevederile art. 12 alin. 2 din Legea nr. 506/2004.


Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe ELMI.RO si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului WWW.ELMI.RO, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.


Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile clientilor ce au plasat comenzi anterioare, iar acestea nu au fost ridicate sau refuzate la primire!

,Site-ul numit in continuare ELMI.RO, este proprietatea SC Lisette ltd  SRL, inregistrata in Perieti Strada Ialomitei Nr.100 judet ,Ialomita, si va fi numita in continuare ELMI.RO

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC Lisette ltd  SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

ELMI.RO garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul ELMI.RO si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Lisette ltd  SRL SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.


Dreptul de autor a ELMI.RO asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului ELMI.RO: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C Lisette ltd SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C Lisette ltd SRL  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului ELMI.RO numai in limitele metionate in prezentul document.


Produsele si serviciile oferite deS.C Lisette ltd SRL  pe site-ul ELMI.RO, politica de preturi

ELMI.RO isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul ELMI.RO sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la pretul fictiv si pretul derizoriu:

 1. Vanzarea este anulabila atunci cand pretul este stabilit fara intentia de a fi platit.
 2. De asemenea, daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de aplicatia noastra informatica. In aceasta situatie ELMI.RO nu se obliga sa onoreze comenzile cu pret derizoriu. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata in termeni legali.

Continutul ELMI.RO (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit prin colaborarea echipei ELMI.RO cu reprezentantii locali ai partenerilor externi. ELMI.RO si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare in prealabil.


Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul ELMI.RO se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata (transfer bancar direct) sau prin card bancar. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C Lisette ltd SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Comenzile plasate pe site-ul ELMI.RO si achitate cu cardul sunt procesate de catre mobilpay.ro in numele ELMI.RO

ELMI.RO isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.


Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 48 de ore si 21 zile lucratoare si este mentionat in pagina produsului respectiv. NU facem livrari prin Posta Romana. ELMI.RO isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor telefonic sau via e-mail.

Livrarea produselor se face prin firmele de curierat Fan Courier, DPD, GLS sau Sameday.

Datorita programului firmelor de curierat, in weekend nu se fac livrari. Acestea se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte de a livra coletul, veti fi contactat telefonic de catre curier pentru a confirma prezenta dumneavoastra la adresa mentionata.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

ELMI.RO isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de FUP care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C Lisette ltd SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de ELMI.RO de la acest client.


Garantia produselor

Ne dorim sa va bucurati de produsele achizitionate, motiv pentru care va transmitem recomandarile noastre cu privire la ingrijirea acestora si conditiile prin care puteti beneficia de garantie.

Toate produsele comercializate de ELMI.RO beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care nu se face dovada acestor documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.


Modalităţi de asigurare a garanţiei:

 • Repararea produsului;
 • Inlocuirea produsului - daca acesta nu poate fi reparat;
 • Reducere din valoarea initiala - in functie de natura deficientelor prezentate;
 • Returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile


Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula.

 • uzura morala sau uzura fizica normala a produsului;
 • decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii la factori severi de mediu (surse de caldura si/sau umiditate);
 • defecte cauzate de utilizarea neadecvata sau in mod abuziv;
 • interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate;
 • deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri asociate cu ruperea, agatarea, lovirea sau zgarierea bunului;
 • intretinere defectuoasa.


Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu ELMI.RO fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.

Astfel, produsele cumparate din ELMI.RO pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa completati formularul de retur online, pe care il gasiti aici.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar, ele pot fi reexpediate clientului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Adresa retur: Str.Nordului, nr. 4, bl. C1,pater, Slobozia,Ialomita,tel.:0720 833 355

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie, si formularul de retur completat online.

Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.

ELMI.RO va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile lucratoare de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur.


Produse ce fac exceptie de la exercitarea dreptului de retur:

Conform articolului 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere:

 • Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
 • Produsele desigilate de consumator a caror noua comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru alti consumatori.


Prin urmare:

Din motive de igiena, produsele din categoria lenjerie intima nu se pot returna.*

* Din aceasta categoria fac parte costumele de baie si lenjeria de corp (chiloti, slipi, sutiene, bustiere dresuri, sosete, etc).

Din motive de siguranta, produsele din categoria Beauty, nu se pot returna daca sunt desigilate, folosite sau testate.

Daca nu ati reusit sa rezolvati vreuna dintre problemele dvs. cu unul dintre consultantii de vanzari ELMI.RO, telefonic sau via e-mail, pentru conciliere interna va rugam sa transmiteti un e-mail la adresa comenzi.elmi@gmail.com

Utilizatorii care acceseaza site-ul ELMI.RO pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. ELMI.RO isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

ELMI.RO  nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii FUP si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa comenzi.elmi@gmail.com

Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul ELMI.RO este gazduit de serverele unei terte firme. ELMI.RO nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. ELMI.RO nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului ELMI.RO. SC Lisette ltd SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul ELMI.RO. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.


Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului ELMI.RO este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. ELMI.RO detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului ELMI.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului ELMI.RO mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, S.C Lisette ltd SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

ELMI.RO isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca ELMI.RO are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.


Alte mesaje tranzactionale, comerciale sau status

Prin crearea unui cont sau plasarea unui comenzi, clientul sau utilizatorul intelege ca va primi mesaje tranzactionale, inclusiv informari cu privire la comenzi nefinalizate, prin orice mijloace de comunicare (email, sms, etc) aflate la dispozitia S.C Lisette ltd SRL, folosind datele de contact oferite de client sau utilizator.

Prin plasarea unei comenzi, clientul sau utilizatorul este de acord sa primesca de la Unifashion mesaje de tip email sau sms, referitoare la stadiul comenzii (preluare, procesare, livrare, etc.)

De asemenea, clientul sau utilizatorul este de acord sa primesca mesaje promotionale prin sms. Clientul sau utilizatorul se poate dezabona de la acest tip de mesaje cu textul "Stop promo" trimis prin sms la 0720833355

In cazul clientilor si utilizatorilor, SC Lisette ltd SRL isi rezerva dreptul de le trimite informari comerciale prin mijloace electronice si sms cu privire la produse sau servicii similare celor cumparate, in conformitate cu prevederile art. 12 alin. 2 din Legea nr. 506/2004.


Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe ELMI.RO si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului ELMI.RO , clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.


Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile clientilor ce au plasat comenzi anterioare, iar acestea nu au fost ridicate sau refuzate la primire!

 garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul ELMI.RO si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C Lisette ltd SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.


Dreptul de autor a  asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului ELMI.RO : imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietateaS.C Lisette ltd SRL  si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C Lisette ltd SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului ELMI.RO numai in limitele metionate in prezentul document.


Produsele si serviciile oferite deS.C Lisette ltd SRL  pe site-ul ELMI.RO, politica de preturi

ELMI.RO isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul ELMI.RO sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la pretul fictiv si pretul derizoriu:

 1. Vanzarea este anulabila atunci cand pretul este stabilit fara intentia de a fi platit.
 2. De asemenea, daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de aplicatia noastra informatica. In aceasta situatie ELMI.RO nu se obliga sa onoreze comenzile cu pret derizoriu. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata in termeni legali.

Continutul 

Site-ul ELMI.RO, numit in continuare ELMI.RO, este proprietatea SC Lisette ltd SRL, inregistrata in Ialomita, localitate Perieti Strada Ialomitei Nr.100, J21/88/2021, CUI/CIF: 43752414, si va fi numita in continuare .SC Lisette ltd SRL

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. ELMI.RO isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

ELMI.RO garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul ELMI.RO si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C Lisette ltd SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.


Dreptul de autor a S.C Lisette ltd SRL asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului ELMI.RO: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C Lisette ltd SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ELMI.RO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului ELMI.RO numai in limitele metionate in prezentul document.


Produsele si serviciile oferite de S.C Lisette lted SRL pe site-ul ELMI.RO, politica de preturi

ELMI.RO isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul ELMI.ROsunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la pretul fictiv si pretul derizoriu:

 1. Vanzarea este anulabila atunci cand pretul este stabilit fara intentia de a fi platit.
 2. De asemenea, daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de aplicatia noastra informatica. In aceasta situatie ELMI.RO nu se obliga sa onoreze comenzile cu pret derizoriu. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata in termeni legali.

Continutul ELMI.RO (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit prin colaborarea echipei ELMI.RO cu reprezentantii locali ai partenerilor externi. ELMI.RO si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare in prealabil.


Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul ELMI.RO se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata (transfer bancar direct) sau prin card bancar. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C Lisette ltd SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Comenzile plasate pe site-ul UniFashion.ro si achitate cu cardul sunt procesate de catre mobilpay.ro in numele ELMI.RO.

ELMI.RO isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.


Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 48 de ore si 21 zile lucratoare si este mentionat in pagina produsului respectiv. NU facem livrari prin Posta Romana. ELMI.RO isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor telefonic sau via e-mail.

Livrarea produselor se face prin firmele de curierat Fan Courier, DPD, GLS sau Sameday.

Datorita programului firmelor de curierat, in weekend nu se fac livrari. Acestea se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte de a livra coletul, veti fi contactat telefonic de catre curier pentru a confirma prezenta dumneavoastra la adresa mentionata.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

ELMI.RO isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de FUP care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C Lisette ltd SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de UELMI.ROde la acest client.


Garantia produselor

Ne dorim sa va bucurati de produsele achizitionate, motiv pentru care va transmitem recomandarile noastre cu privire la ingrijirea acestora si conditiile prin care puteti beneficia de garantie.

Toate produsele comercializate de ELMI.RO beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care nu se face dovada acestor documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.


Modalităţi de asigurare a garanţiei:

 • Repararea produsului;
 • Inlocuirea produsului - daca acesta nu poate fi reparat;
 • Reducere din valoarea initiala - in functie de natura deficientelor prezentate;
 • Returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile


Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula.

 • uzura morala sau uzura fizica normala a produsului;
 • decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii la factori severi de mediu (surse de caldura si/sau umiditate);
 • defecte cauzate de utilizarea neadecvata sau in mod abuziv;
 • interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate;
 • deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri asociate cu ruperea, agatarea, lovirea sau zgarierea bunului;
 • intretinere defectuoasa.


Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu ELMI.RO fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.

Astfel, produsele cumparate din ELMI.RO pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa completati formularul de retur online, pe care il gasiti aici.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar, ele pot fi reexpediate clientului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Adresa retur: Str.Nordului, nr. 4, bl. C1,pater, Slobozia,Ialomita,tel.:0720 833 355

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie, si formularul de retur completat online.

Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.

ELMI.RO va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile lucratoare de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur.


Produse ce fac exceptie de la exercitarea dreptului de retur:

Conform articolului 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere:

 • Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
 • Produsele desigilate de consumator a caror noua comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru alti consumatori.


Prin urmare:

Din motive de igiena, produsele din categoria lenjerie intima nu se pot returna.*

* Din aceasta categoria fac parte costumele de baie si lenjeria de corp (chiloti, slipi, sutiene, bustiere dresuri, sosete, etc).

Din motive de siguranta, produsele din categoria Beauty, nu se pot returna daca sunt desigilate, folosite sau testate.

Daca nu ati reusit sa rezolvati vreuna dintre problemele dvs. cu unul dintre consultantii de vanzari UniFashion, telefonic sau via e-mail, pentru conciliere interna va rugam sa transmiteti un e-mail la adresa comenzi.elmi@gmail.com

Utilizatorii care acceseaza site-ul ELMI.ROpot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. ELMI.RO isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

UniFashion.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii FUP si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa comenzi.elmi@gmail.com


Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul ELMI.RO este gazduit de serverele unei terte firme. ELMI.RO nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. ELMI.RO nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.


Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului ELMI.RO este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. ELMI.RO detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului ELMI.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului ELMI.RO mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, S.C Lisette ltd SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

ELMI.RO isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca ELMI.RO are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.


Alte mesaje tranzactionale, comerciale sau status

Prin crearea unui cont sau plasarea unui comenzi, clientul sau utilizatorul intelege ca va primi mesaje tranzactionale, inclusiv informari cu privire la comenzi nefinalizate, prin orice mijloace de comunicare (email, sms, etc) aflate la dispozitia ELMI.RO, folosind datele de contact oferite de client sau utilizator.

Prin plasarea unei comenzi, clientul sau utilizatorul este de acord sa primesca de la Unifashion mesaje de tip email sau sms, referitoare la stadiul comenzii (preluare, procesare, livrare, etc.)

De asemenea, clientul sau utilizatorul este de acord sa primesca mesaje promotionale prin sms. Clientul sau utilizatorul se poate dezabona de la acest tip de mesaje cu textul "Stop promo" trimis prin sms la 0720833355

In cazul clientilor si utilizatorilor, ELMI.RO isi rezerva dreptul de le trimite informari comerciale prin mijloace electronice si sms cu privire la produse sau servicii similare celor cumparate, in conformitate cu prevederile art. 12 alin. 2 din Legea nr. 506/2004.


Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe ELMI.RO si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului ELMI.RO, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.


Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile clientilor ce au plasat comenzi anterioare, iar acestea nu au fost ridicate sau refuzate la primire!

(texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit prin colaborarea echipei ELMI.RO cu reprezentantii locali ai partenerilor externi. ELMI.RO si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare in prealabil.


Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ulELMI.RO se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata (transfer bancar direct) sau prin card bancar. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C Lisette ltd SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Comenzile plasate pe site-ul ELMI.RO si achitate cu cardul sunt procesate de catre mobilpay.ro in numele ELMI.RO.

ELMI.RO isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.


Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 48 de ore si 21 zile lucratoare si este mentionat in pagina produsului respectiv. NU facem livrari prin Posta Romana. ELMI.RO isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor telefonic sau via e-mail.

Livrarea produselor se face prin firmele de curierat Fan Courier, DPD, GLS sau Sameday.

Datorita programului firmelor de curierat, in weekend nu se fac livrari. Acestea se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte de a livra coletul, veti fi contactat telefonic de catre curier pentru a confirma prezenta dumneavoastra la adresa mentionata.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

UniFashion isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de FUP care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C Lisette ltd SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de ELMI.RO de la acest client.


Garantia produselor

Ne dorim sa va bucurati de produsele achizitionate, motiv pentru care va transmitem recomandarile noastre cu privire la ingrijirea acestora si conditiile prin care puteti beneficia de garantie.

Toate produsele comercializate de ELMI.RO beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care nu se face dovada acestor documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.


Modalităţi de asigurare a garanţiei:

 • Repararea produsului;
 • Inlocuirea produsului - daca acesta nu poate fi reparat;
 • Reducere din valoarea initiala - in functie de natura deficientelor prezentate;
 • Returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile


Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula.

 • uzura morala sau uzura fizica normala a produsului;
 • decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii la factori severi de mediu (surse de caldura si/sau umiditate);
 • defecte cauzate de utilizarea neadecvata sau in mod abuziv;
 • interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate;
 • deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri asociate cu ruperea, agatarea, lovirea sau zgarierea bunului;
 • intretinere defectuoasa.


Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu ELMI.RO fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.

Astfel, produsele cumparate din ELMI.RO pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa completati formularul de retur online, pe care il gasiti aici.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar, ele pot fi reexpediate clientului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Adresa retur: Str.Nordului, nr. 4, bl. C1,pater, Slobozia,Ialomita,tel.:0720 833 355

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie, si formularul de retur completat online.

Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.

UniFashion.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile lucratoare de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur.


Produse ce fac exceptie de la exercitarea dreptului de retur:

Conform articolului 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere:

 • Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
 • Produsele desigilate de consumator a caror noua comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru alti consumatori.


Prin urmare:

Din motive de igiena, produsele din categoria lenjerie intima nu se pot returna.*

* Din aceasta categoria fac parte costumele de baie si lenjeria de corp (chiloti, slipi, sutiene, bustiere dresuri, sosete, etc).

Din motive de siguranta, produsele din categoria Beauty, nu se pot returna daca sunt desigilate, folosite sau testate.

Daca nu ati reusit sa rezolvati vreuna dintre problemele dvs. cu unul dintre consultantii de vanzari ELMI.RO, telefonic sau via e-mail, pentru conciliere interna va rugam sa transmiteti un e-mail la adresa comenzi.elmi@gmail.com

Utilizatorii care acceseaza site-ul ELMI.RO pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. ELMI.RO isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

ELMI.RO nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii FUP si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa comenzi.elmi@gmail.com


Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul ELMI.RO este gazduit de serverele unei terte firme.ELMI.RO nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. ELMI.RO nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului ELMI.RO. S.C Lisette ltd SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul ELMI.RO. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.


Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului ELMI.RO este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. ELMI.RO detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului ELMI.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului UniFashion.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, S.C Lisette ltd SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

ELMI.RO isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca ELMI.RO are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.


Alte mesaje tranzactionale, comerciale sau status

Prin crearea unui cont sau plasarea unui comenzi, clientul sau utilizatorul intelege ca va primi mesaje tranzactionale, inclusiv informari cu privire la comenzi nefinalizate, prin orice mijloace de comunicare (email, sms, etc) aflate la dispozitia ELMI.RO, folosind datele de contact oferite de client sau utilizator.

Prin plasarea unei comenzi, clientul sau utilizatorul este de acord sa primesca de la ELMI.RO mesaje de tip email sau sms, referitoare la stadiul comenzii (preluare, procesare, livrare, etc.)

De asemenea, clientul sau utilizatorul este de acord sa primesca mesaje promotionale prin sms. Clientul sau utilizatorul se poate dezabona de la acest tip de mesaje cu textul "Stop promo" trimis prin sms la 0720833355

In cazul clientilor si utilizatorilor,ELMI.RO isi rezerva dreptul de le trimite informari comerciale prin mijloace electronice si sms cu privire la produse sau servicii similare celor cumparate, in conformitate cu prevederile art. 12 alin. 2 din Legea nr. 506/2004.


Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe ELMI.RO si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului ELMI.RO, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.


Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile clientilor ce au plasat comenzi anterioare, iar acestea nu au fost ridicate sau refuzate la primire!