Metode de plata

 

PLATA COMANDA PLASATA

Detalii despre plata online cu cardul bancar laELMI.RO (plati procesate de mobilpay.ro).

Cum cumpăr on-line produse de pe site-ul ELMI.RO ?

ELMI.RO vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plată online ale www.mobilpay.ro. În acest fel putem asigura clienților noștri un serviciu sigur și eficient de comandă și plată online. Pentru mai multe detalii privind plata online accesați pagina MobilPay.ro.


Puteți cumpăra produsele noastre online urmând 3 pași:

  1. Selectați produsul pe care doriți să-l achiziționați și apăsați butonul "Adaugă în coș";
  2. Introduceți datele dvs. personale. Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL pe 128 biți. Mai multe informații sunt disponibile în rubrica "Cât de sigur este pentru mine să plătesc online?". Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părți, nici de către ELMI.RO, nici de către MobilPay. Aveți grijă să completați formularul corect și să indicați persoanele la care se va face facturarea și livrarea. Adresa de e-mail are o importantă extremă deoarece informațiile legate de comandă și produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresă de e-mail incorectă încetinește întregul proces de comandă a produsului. Mai mult de atât, ELMI.RO și MobilPay nu vor putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării comenzii dumneavoastră. Dacă adresa de livrare nu este aceeași ca adresa de facturare, indicați acest lucru prin selectarea meniului de la sfârșitul formularului. Alegeți metoda dorită de plată și confirmați datele.
  3. Introduceți datele despre credit/debit card: Dacă ați ales metoda de plată "Card credit/debit" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizații care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele MobilPay, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumpărături online cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron.

Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.


Politica de securitate

Cât de sigur este pentru mine să plătesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plăți online oferite de MobilPay. Riscurile asociate unei plăti online sunt:

  • Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite – ELMI.RO si MobilPay garantează securitatea sistemelor sale informatice. Citiți "Politica de confidentialitate MobilPay" și "Politica de confidențialitate ELMI.RO" pentru mai multe informații despre subiect.
  • Datele dumneavoastră în cazul plăților prin card bancar, număr de card, data expirării, etc. să intre în posesia unor terțe părti și să fie abuziv folosite. În cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de către MobilPay pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele MobilPay, aceastea fiind direct introduse în sistemele Visa sau MasterCard, după caz. În plus, în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta știută numai de dumneavoastră , similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. Citiți "Verified by Visa" și "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

Metode de plată

Puteți alege dintre următoarele metode de plată:

  • card de credit/debit Visa/Mastercard
  • plata la curier Sistem Ramburs

Acceptăm următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plată card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastră va fi procesată imediat. Pentru comenzi pentru care ați selectat metoda de plată prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea plătii cu suma transferată, introducându-se astfel un decalaj de 1-2 zile, de la caz la caz.